Gyöngyös Gyorskötöző

Visszazárható Bontható Nyitható „CLICK” Gyöngyös Kábelkötegelő

120x3,5 bontható nyitható visszazárható oldható kötegelő Színe: piros 5000 db / karton (100 db/csomag) Raktáron
240x3,8 bontható nyitható visszazárható oldható kötegelő Színe: piros 4000 db / karton (100 db/csomag) Raktáron
320x4,4 bontható nyitható visszazárható oldható kötegelő Színe: piros 2500 db / karton (100 db/csomag) Raktáron
500x5,6 bontható nyitható visszazárható oldható kötegelő Színe: piros 1000 db / karton (100 db/csomag) Rendelhető
650x5,6 bontható nyitható visszazárható oldható kötegelő Színe: piros 1000 db / karton (100 db/csomag) Rendelhető

Mire használják a gyöngyös gyorskötözőt?

A nyitható, oldható, visszazárható gyöngyös gyorskötöző számos területen használható.

Iparilag történő felhasználás során, ideiglenes kötésre, zsák zárásra, vagy adathordozó táblák felkötésére, jelölésre használják. Fejrésze dupla, így a gyöngyös gyorskötöző szár részének dupla zárásával, visszahurkolásával teljes mértékben kioldódásmentessé lehet tenni. Magas szakítószilárdságával, erős és nagy pontossággal kialakított fej részével, anyagösszetételének hosszú kutatási és minőség-ellenőrzési folyamatával, a világ vezető kábelkötegelő gyártói közé emelték a SapiSelco kábelkötegelő gyárat. A dupla fejes PA 6.6 nylon műanyag gyöngyös gyorskötöző alapszíne piros. Leggyakrabban használt és raktárkészleten tartott méretei: 120x3,5 – 240x3,8 – 320x4,4 mm. Más színben is lehetséges a legyártása, ez azonban minimum mennyiséghez kötött.

Földünk 68 országában többezer elégedett partner, ismert Autógyárak, Energetikai cégek, Kommunikációs cégek és megszámlálhatatlan gyártó és szolgáltató cég használja a közel 70 évnyi tapasztalattal rendelkező Olasz gyártmányú méltán kiváló SapiSelco CLICK gyöngyös gyorskötözőt.

Használata otthon a háztartásban: Igaz, hogy a Brivill Kft. profilja az ipari cégek és viszonteladók részére a Gyorskötöző Nagykereskedelem, természetesen a SapiSelco CLICK gyöngyös gyorskötöző a Kiskereskedelmi boltok hálózatán keresztül is beszerezhető.

Otthoni használatra saját példát osztok meg. Lakhelyemen szelektíven gyűjtjük a hulladékot. A műanyag, valamint alumínium hulladékot sárga színű zsákokba helyezzük és megadott napon az utcára kell kitenni, mikor is jön érte a kukás autó. A háztartásunkban a gyöngyös gyorskötözőt ezeknek a zsákoknak a bekötésére használom. Használata gyors, egyszerű és tökéletes...

Gyöngyös Gyorskötöző

Információ kérése

x
Egy kis türelmet...