UV-álló Kötegelő

UVV V2 Extra UV stabil kültéri kötegelő, UV álló Kábelkötegelő

Méret UV – V2 min -40°C max +85°C Szín Kiszerelés
140x3,5 UV álló kötegelő UV stabilitás: 10 év Színe: fekete 5000 db / karton (100 db/csomag) Raktáron
200x4,5 UV álló kötegelő UV stabilitás: 10 év Színe: fekete 5000 db / karton (100 db/csomag) Raktáron
280x4,5 UV álló kötegelő UV stabilitás: 10 év Színe: fekete 5000 db / karton (100 db/csomag) Raktáron
360x7,5 UV álló kötegelő UV stabilitás: 10 év Színe: fekete 1500 db / karton (100 db/csomag) Raktáron

Az UV-álló kültéri kötegelő használata:

Ahogyan a neve is jelzi, használata a szabadban leginkább az időjárásnak, azon belül a káros UV sugaraknak kitett, napos helyen használatos. Amennyiben gyorskötözőt használunk kültéren és hosszútávra tervezzük a rögzítést, az extra UV álló kötegelő a megoldás.

Az Ipari felhasználok, telekommunikációs, villamosenergetikai cégek körében ismert és elterjedt, a magánszférában, sokszor a kiskereskedelemben hallható valótlan információknak köszönhetően kevésbé ismert a speciálisan szabadtéri használatra való kültéri UV-álló kötegelő.

Az általános gyorskötöző natúr színben csak és kizárólag beltéri használatra való. Kültéren mintegy fél évet bír, anyagát a napsugarak káros hatásai elporlasztják.

Az általános fekete színű gyorskötegelőre azt mondják, hogy a fekete UV-álló. Ez nem igaz!!! Az általános fekete kábelkötegelő mérsékelten UV-álló, ami azt jelenti, hogy a szabadban általában 1 – 1,5 év a tartóssága.

Az Iparilag is alkalmazható speciális anyagminőségű SapiSelco Extra UV álló kültéri kötegelő élettartama a gyári adatok szerint szabadban általánosan 10 év.

A SapiSelco gyár világhírű minőségi kötegelőket gyárt. A legismertebb nemzetközi gyártó és szolgáltató vállalatok sokasága választotta a SapiSelco-t. Magyarországi forgalmazását 1999-ben kezdtük. Amennyiben szüksége lehet UV-álló kötegelőre, vagy bármilyen gyorskötözőre keresse Kötegelő Nagykereskedésünket.

UV-álló Kötegelő

Információ kérése

x
Egy kis türelmet...